Home
 0045  36 96 78 78 dhe 0045  50 55 30 85  
                 Radio Antena  Sender hver søndag fra 00:00 til 03:00 og fra 17:00 til mandag 05:00   Radio "Antena"  transmeton çdo të diel nga 00:00 - 03:00 dhe nga 17:00 - 05:00 të ditës së hënë
FM 90.2

Dëgjo:

LIVE

Adresa: Torvevej 27  2740 Skovlunde

 

 

Danmark 

antena@live.dk
 • E Diel

  Program i Natës

  E Diel 00:00 03:00
  Now On Air
 • E Diel

  Albanian Music

  E Diel 03:00 05:30
  Upcoming
 • E Diel

  Studio e hapur

  E Diel 05:30 09:00
  Upcoming
 • E Diel

  Albanian Rock

  E Diel 09:00 10:00
  Upcoming
 • E Diel

  Program Muzikor

  E Diel 10:00 14:00
  Upcoming
 • E Diel

  Nostalgji

  E Diel 14:00 16:00
  Upcoming

Choose a day

E Hënë

 • E Hënë

  Program i Natës

  00:00 03:00
  [...]
  Read
 • E Hënë

  Këngë Zbavitëse

  03:00 06:00
  [...]
  Read
 • E Hënë

  Abanian VIP

  06:00 09:30
  Albanian VIP!
  Read
 • E Hënë

  Program Rekreativ

  09:30 14:00
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Hënë

  Radio Dokumentar

  14:00 16:00
  Emision dokumentar...
  Read
 • E Hënë

  Tema e Lirë

  16:00 20:00
  Emisioni realizohet nga moderatorë të ndryshëm të radios.
  Read
 • E Hënë

  Këngë të lehta

  20:00 22:15
  Albanian beautiful voices...
  Read
 • E Hënë

  Të fala nga Tirana

  22:15 23:00
  [...]
  Read
 • E Hënë

  Arti i Muzikës

  23:00 00:00
  [...]
  Read

E Martë

 • E Martë

  Tema e Lirë

  00:00 03:00
  Emisioni realizohet nga moderatorë të ndryshëm të radios.
  Read
 • E Martë

  Program Muzikor

  03:00 04:00
  [...]
  Read
 • E Martë

  Këngë Zbavitëse

  04:00 06:30
  [...]
  Read
 • E Martë

  Good Morning Ballerup

  06:30 09:00
  [...]
  Read
 • E Martë

  Historia e Mërgimtarëve

  09:00 10:00
  [...]
  Read
 • E Martë

  Program Rekreativ

  10:00 12:45
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Martë

  Top Lista Shqiptare

  12:45 14:00
  L[...]
  Read
 • E Martë

  Abanian VIP

  14:00 18:00
  Albanian VIP!
  Read
 • E Martë

  Radio Dokumentar

  18:00 19:00
  Emision dokumentar...
  Read
 • E Martë

  Të fala nga Tirana

  19:00 20:00
  [...]
  Read
 • E Martë

  Këngë Zbavitëse

  20:00 21:00
  [...]
  Read
 • E Martë

  Program i Natës

  22:00 00:00
  [...]
  Read

E Mërkurë

 • E Mërkurë

  Arti i Muzikës

  00:00 01:00
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Muzikë e zgjedhur

  01:00 02:30
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Albanian Music

  05:00 07:00
  Presentation from Dj Beki...
  Read
 • E Mërkurë

  Albanian Rock

  07:00 10:00
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Studio e hapur

  10:00 11:00
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Program Rekreativ

  11:00 15:45
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Mërkurë

  Të fala nga Tirana

  15:45 18:00
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Tema e Lirë

  18:00 19:00
  Emisioni realizohet nga moderatorë të ndryshëm të radios.
  Read
 • E Mërkurë

  Muzikë e zgjedhur

  19:00 20:00
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Program Muzikor

  20:00 21:00
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Program i Natës

  21:00 22:00
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Këngë Zbavitëse

  22:00 23:00
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Nostalgji

  23:30 00:00
  Emision me këngë të vjetra të zhanreve të ndyshme....
  Read

E Enjte

 • E Enjte

  Këngë Zbavitëse

  00:00 01:00
  [...]
  Read
 • E Enjte

  Historia e Mërgimtarëve

  01:00 02:30
  [...]
  Read
 • E Enjte

  Program i Natës

  02:30 06:00
  [...]
  Read
 • E Enjte

  Program Rekreativ

  06:00 08:00
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Enjte

  Good Morning Ballerup

  08:00 10:00
  [...]
  Read
 • E Enjte

  Program Rekreativ

  10:00 13:00
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Enjte

  Top Lista Shqiptare

  13:00 17:00
  L[...]
  Read
 • E Enjte

  Albanian Music

  17:00 21:00
  Presentation from Dj Beki...
  Read
 • E Enjte

  Nostalgji

  21:00 00:00
  Emision me këngë të vjetra të zhanreve të ndyshme....
  Read

E Shtunë

 • E Shtunë

  Muzikë Popullore

  00:00 00:30
  [...]
  Read
 • E Shtunë

  Radio Dokumentar

  00:30 01:00
  Emision dokumentar...
  Read
 • E Shtunë

  Kronika e Javës

  01:05 02:00
  [...]
  Read
 • E Shtunë

  Program Muzikor

  02:00 03:00
  [...]
  Read
 • E Shtunë

  Muzikë Popullore

  03:00 13:00
  [...]
  Read
 • E Shtunë

  Program Rekreativ

  13:00 15:00
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Shtunë

  Tema e Lirë

  15:00 19:00
  Emisioni realizohet nga moderatorë të ndryshëm të radios.
  Read
 • E Shtunë

  Nostalgji

  19:00 22:00
  Emision me këngë të vjetra të zhanreve të ndyshme....
  Read
 • E Shtunë

  Këngë Zbavitëse

  22:00 00:00
  [...]
  Read

E Premte

 • E Premte

  Të fala nga Tirana

  00:00 03:00
  [...]
  Read
 • E Premte

  Program i Natës

  03:00 07:00
  [...]
  Read
 • E Premte

  Muzikë Popullore

  07:00 08:00
  [...]
  Read
 • E Premte

  Good Morning Ballerup

  08:00 10:00
  [...]
  Read
 • E Premte

  Historia e Mërgimtarëve

  10:00 11:00
  [...]
  Read
 • E Premte

  Këngë të lehta

  11:00 13:00
  Albanian beautiful voices...
  Read
 • E Premte

  Studio e hapur

  13:00 14:30
  [...]
  Read
 • E Premte

  Këngë të lehta

  14:30 18:00
  Albanian beautiful voices...
  Read
 • E Premte

  Arti i Muzikës

  18:00 19:00
  [...]
  Read
 • E Premte

  Program Muzikor

  19:00 20:00
  [...]
  Read
 • E Premte

  Muzikë e zgjedhur

  20:00 21:00
  [...]
  Read
 • E Premte

  Radio Dokumentar

  21:00 21:30
  Emision dokumentar...
  Read
 • E Premte

  Albanian Rock

  21:30 22:00
  [...]
  Read
 • E Premte

  Nostalgji

  22:00 23:00
  Emision me këngë të vjetra të zhanreve të ndyshme....
  Read
 • E Premte

  Program Rekreativ

  23:00 00:00
  Për disponimin tuaj...
  Read

E Diel

 • E Diel

  Program i Natës

  00:00 03:00
  [...]
  Read
 • E Diel

  Albanian Music

  03:00 05:30
  Presentation from Dj Beki...
  Read
 • E Diel

  Studio e hapur

  05:30 09:00
  [...]
  Read
 • E Diel

  Albanian Rock

  09:00 10:00
  [...]
  Read
 • E Diel

  Program Muzikor

  10:00 14:00
  [...]
  Read
 • E Diel

  Nostalgji

  14:00 16:00
  Emision me këngë të vjetra të zhanreve të ndyshme....
  Read
 • E Diel

  Abanian VIP

  16:00 17:30
  Albanian VIP!
  Read
 • E Diel

  Historia e Mërgimtarëve

  18:30 19:30
  [...]
  Read
 • E Diel

  Të fala nga Tirana

  19:30 20:30
  [...]
  Read
 • E Diel

  Historia e Mërgimtarëve

  20:30 21:30
  [...]
  Read
 • E Diel

  Top Lista Shqiptare

  21:30 23:30
  L[...]
  Read
 • E Diel

  Muzikë e zgjedhur

  23:30 00:00
  [...]
  Read

Specific Day

 • Specific Day

  Këngë Zbavitëse

  00:00 01:00
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Muzikë e zgjedhur

  01:00 02:00
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Program Rekreativ

  02:00 03:00
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • Specific Day

  Arti i Muzikës

  03:00 05:20
  [...]
  Read
 • 05:20 08:00
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Good Morning Ballerup

  08:00 09:00
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Albanian Rock

  09:00 10:00
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Top Lista Shqiptare

  10:00 15:00
  L[...]
  Read
 • Specific Day

  Studio e hapur

  15:00 18:00
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Abanian VIP

  18:00 20:30
  Albanian VIP!
  Read
 • 20:30 21:30
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Historia e Mërgimtarëve

  21:30 00:00
  [...]
  Read

no responses. 16. november 2019 admin

Shqiptarët në Danimarkë treguan kulturë

Shqiptarët në Danimarkë treguan kulturë

Të shtunën, me 9 nëntor në objektin e komunës së Ballerupit u mbajt dita e kulturës shqiptare në Danimarkë. Zemërgjerësia dhe bujaria e popullit danez e […]

Read

no responses. 23. februar 2019 admin

Ambasada e Shqipërisë në Danimarkë njofton

Ambasada e Shqipërisë në Danimarkë njofton

Më datat 28 shkurt, 1 dhe 2 mars 2019, në përvjetorin e 575-të të Lidhjes së Lezhës, Diaspora shqiptare do të mblidhet në Samitin e saj […]

Read

no responses. 23. februar 2019 admin

Takim i Ministrit për Diasporën i R. së Maqedonisë Veriore me diasporën nga Danimarka

Takim i Ministrit për Diasporën i R. së Maqedonisë Veriore me diasporën nga Danimarka

Nga Bardhyl Islami www.aktuale.dk Ministri për Diasporën i R. së Maqedonisë Veriore z. Edmond Ademi i shoqëruar nga drejtori i Agjencionit për Migracion i R.M.V. z. […]

Read

no responses. 23. februar 2019 admin

Kamp Sportiv Veror vetëm për fëmijët e mërgimtarëve

Kamp Sportiv Veror vetëm për fëmijët e mërgimtarëve

Të nderuar mërgimtarë. Agjencioni për Migracion i R. së Maqedonisë Veriore do të mbajë Kamp Sportiv Veror vetëm për fëmijët e mërgimtarëve – “Strugë 2019”. Rregjistro […]

Read

no responses. 23. februar 2019 admin

Thirrje publike nga Ministria për Diasporën e R.M.V

Thirrje publike nga Ministria për Diasporën e R.M.V

Ju njoftojmë se Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë Veriore ka shpallë Thirrje publike për të aplikuar me projekte për persona juridikë dhe […]

Read

no responses. 23. februar 2019 admin

Shkolla Verore për fëmijët e mërgimtarëve

Shkolla Verore për fëmijët e mërgimtarëve

Të nderuar mërgimtarë! Agjencioni për Migracion i R. së Maqedonisë së Veriut, organizon Shkollë Verore për mësimin e gjuhës amtare (maqedonisht dhe shqip) që u dedikohet […]

Read

no responses. 25. januar 2019 admin

Musafir në Studio

Musafir në Studio

Read

no responses. 19. januar 2019 admin

Studio e Hapur

Studio e Hapur

20 janar në ora 17.30 në emisionin Studio e Hapur të radios Antena  në 90.2 FM do të dëgjoni bisedën me z. Sulejman Abazi,  kryetar i  […]

Read

no responses. 10. januar 2019 admin

Borgmesteren i studiet

Borgmesteren i studiet

Kære Lyttere Da Radio Antena sender i Ballerup kommune og, som en del af den programflade, som radioen skal opfylde ifølge programbeskrivelsen. Har vi søndag d.13.01.2019 […]

Read

no responses. 14. oktober 2018 admin

NJOFTIM

NJOFTIM

Aktivitetet e organizimit “Ditët e Kulturës Shqiptare” fillojnë me mbrëmjen kulturore që do të mbahet të shtunën më 20 tetor 2018 duke filluar nga ora 18.3o […]

Read