Mentor Xhemali, zëri që tundte atdheun me këngë!

Written by on 1. January 2021

Mentor Xhemali lindi më 12 maj të vitit 1924 dhe vdiq më 9 prill të vitit 1992, ishte një personalitet i shquar jo vetëm i muzikës klasike, por edhe asaj partizane (marciale) e popullore është padyshim edhe i madhi dhe i paharruarri Mentor Gega “(Mentor Xhemali)”. ©ArkivaShqiptare – kanali më i madh shqiptar që prezanton kulturën, traditën dhe artin kombëtar Facebook: https://www.facebook.com/Arkiva-Shqip…


Current track

Title

Artist