News

Page: 4

  Formacioni për festivalin industrial, EBM dhe synthpop E-tropolis në Turbinenhalle në Oberhausen, Ruhr, më 28 Mars është i plotë. Për pjesën më të madhe, megjithatë, njerëzit që thjesht po kalonin pranë kampusit me dy blloqe gjatë seancave të Praktikës Publike janë në avantazhin më të mirë për të shijuar shënimet në ajër, duke u […]

Studime të shumta e lidhin studimin e muzikës me arritjet akademike. Por, çfarë ka të bëjë me trajnimin serioz të muzikës që duket se ndërlidhet me suksesin e madh në fusha të tjera? Lidhja nuk është një rastësi. E di sepse pyeta. Ua shtrova pyetjen profesionistëve të niveleve të larta në industri, nga teknologjia te […]

E gjithë çështja e muzikës dixhitale është kullotja pa rreziqe ” Cory Doctorow, gazetar dhe bashkë-redaktues Kanadez dhe i blogut Boing Boing, është një aktivist në favor të liberalizimit të ligjeve të së drejtës së autorit dhe një ithtar i organizatës jofitimprurëse Creative Commons kushtuar zgjerimit të gamës së veprave krijuese në dispozicion për të […]


Current track

Title

Artist