Formacion i plotë i E-tropolis

Written by on 18. December 2019

 

Formacioni për festivalin industrial, EBM dhe synthpop E-tropolis në Turbinenhalle në Oberhausen, Ruhr, më 28 Mars është i plotë.

Për pjesën më të madhe, megjithatë, njerëzit që thjesht po kalonin pranë kampusit me dy blloqe gjatë seancave të Praktikës Publike janë në avantazhin më të mirë për të shijuar shënimet në ajër, duke u përzier me mjedisin. “Ne e organizojmë atë në mënyrë që disa muzikantë të luajnë njëkohësisht, në zona të ndryshme të kampusit,” shpjegon Ming Ng, drejtor i Arteve Aktive. “Pra, ekziston një scape peisazh i zërit ‘që krijohet ndërsa ecni nga një muzikant në tjetrin.”Meqenëse Praktika Publike është një përvojë kaq unike, nuk është çudi që pjesëmarrësit priren të krijojnë lidhje të qëndrueshme. Marrëdhëniet fillojnë jashtë në kampusin e Qendrës Muzikore, kur një muzikant mund të shëtisë te tjetri për të lexuar me sy disa dyshe. Në fund të projektit të gjithë marrin pjesë në një darkë dhe diskutim në grup, dhe marrëdhëniet shpesh shtrihen përtej asaj dite. Pjesëmarrësit kanë gjetur shumë përfitime nga “marrja jashtë”, por pjesa më e mirë, siç shpjegojnë Price dhe Oto, është thjesht mundësia për të provuar diçka të re me muzikën e tyre.

 

 

 


Current track

Title

Artist