Day: 4. January 2021

Në prill të vitit të kaluar Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës (UAMD) inauguroi dy investime të mëdha të bëra në fushën e Multimedias & TV Digjital, laboratorin bashkëkohor të Multimedias dhe studion audio-vizive. Investimet e ndërmarra ishin në kuadër të projektit Erasmus+: “Zhvillimi dhe zbatimi i kurrikulës së Multimedias dhe TV Digjital”. Me inaugurimin e […]

3 Musketjerët koncert live në Pallatin e Kongreseve, 15 Maj 2017, shoqëruar nga Orkestra Simfonike e RTSH.


Current track

Title

Artist