Day: 18. January 2021

Per djemte e Bulevardit..😉

Kompozitori Gjergj Kacinari, eshte autor i shume kengeve te bukura, njera nga ato eshte kenga ” Te pi” interpretuar nga Vera Oruqaj e kenduar dhe pervetesuar nga kangetaret tjere, pa e permendur kompozitorin Autore e emisionit ” Pa skenar” eshte Antigona Qena Kacaniku

https://youtu.be/DkR7KqYgzk8

Current track

Title

Artist