Month: December 2019

  Formacioni për festivalin industrial, EBM dhe synthpop E-tropolis në Turbinenhalle në Oberhausen, Ruhr, më 28 Mars është i plotë. Për pjesën më të madhe, megjithatë, njerëzit që thjesht po kalonin pranë kampusit me dy blloqe gjatë seancave të Praktikës Publike janë në avantazhin më të mirë për të shijuar shënimet në ajër, duke u […]


Current track

Title

Artist