Home
KONTAKTi :    0045  36 96 78 78                         dhe                     0045  50 55 30 85  me Viber dhe SMs

 

                    Radio Antena  Sender hver søndag fra 00:00 til 03:00 og fra 17:00 til mandag 05:00              Radio "Antena"  transmeton çdo të diel nga 00:00 - 03:00 dhe nga 17:00 - 05:00 të ditës së hënë
FM 90.2

Dëgjo:

LIVE

dhe çdo ditë në internet

Adresa:Baltorpvej 18, 2750 Ballerup

Danmark 

antena@live.dk

no responses. 14. oktober 2018 admin

NJOFTIM

NJOFTIM

Aktivitetet e organizimit “Ditët e Kulturës Shqiptare” fillojnë me mbrëmjen kulturore që do të mbahet të shtunën më 20 tetor 2018 duke filluar nga ora 18.3o […]

Read

no responses. 8. oktober 2018 admin

Radio Antena Lajm

Radio Antena Lajm

Me leje nga  Ministria e kulturës në danimarkë,  Radio Antena është e licencuar që edhe në dhjetë vitet e ardhshme të transmetoj programe në gjuhën shqipe, […]

Read