Home

Lajm

no responses. 16. november 2019 admin

Shqiptarët në Danimarkë treguan kulturë


Shqiptarët në Danimarkë treguan kulturë

Të shtunën, me 9 nëntor në objektin e komunës së Ballerupit u mbajt dita e kulturës shqiptare në Danimarkë. Zemërgjerësia dhe bujaria e popullit danez e […]

Read

no responses. 25. januar 2019 admin

Musafir në Studio


Musafir në Studio Read

no responses. 19. januar 2019 admin

Studio e Hapur


Studio e Hapur

20 janar në ora 17.30 në emisionin Studio e Hapur të radios Antena  në 90.2 FM do të dëgjoni bisedën me z. Sulejman Abazi,  kryetar i  […]

Read

no responses. 10. januar 2019 admin

Borgmesteren i studiet


Borgmesteren i studiet

Kære Lyttere Da Radio Antena sender i Ballerup kommune og, som en del af den programflade, som radioen skal opfylde ifølge programbeskrivelsen. Har vi søndag d.13.01.2019 […]

Read

no responses. 14. oktober 2018 admin

NJOFTIM


NJOFTIM

Aktivitetet e organizimit “Ditët e Kulturës Shqiptare” fillojnë me mbrëmjen kulturore që do të mbahet të shtunën më 20 tetor 2018 duke filluar nga ora 18.3o […]

Read