On Air
Albanian Music From folklor to house and techno.
Home

Ambasada e Shqipërisë në Danimarkë njofton

23 februar 2019 Radio Antena


Më datat 28 shkurt, 1 dhe 2 mars 2019, në përvjetorin e 575-të të Lidhjes së Lezhës, Diaspora shqiptare do të mblidhet në Samitin e saj të Dytë në Tiranë.

Së bashku për të farkëtuar ardhmëri me vëmendjen te bashkëkombasit tanë!
E gjithë vëmendja për Diasporën!

 

Fjala ”Atdhe” po rishkruhet. Ajo po lidhet me njerëzit.
Shqiptarët, si pak të tjerë, po ushtrojnë të drejtën e të qenit një komb global.

Samiti është një ftesë nga “shtëpia e vogël” e vendlindjes për ta kthyer botën në një shtëpi të madhe, ku familja e shqiptarëve ka vendin e vet.
Gjërat e mëdha fillojnë nga të voglat.

MIRË SE ERDHE NË SHTËPI!