Home

NJOFTIM

14 oktober 2018 Lajm Radio Antena


Aktivitetet e organizimit “Ditët e Kulturës Shqiptare” fillojnë me mbrëmjen kulturore që do të mbahet të shtunën më 20 tetor 2018 duke filluar nga ora 18.3o në Shoqatën Kulturore Shqiptare 97(Gadelandet 20 2700 Brønshøj). Me këtë rast do të bëhet promovimi i librit “(Mos) Zyrtarizimi i Gjuhës Shqipe në Republikën e Maqedonisë” të profesorit univerzitar Dr.Arsim Sinani dhe promovimi i romanit “1803” të shkrimtarit shqiptar nga Austria z.Besim Xhelili:

Më Pastaj të pranishmit do tí argëtoj grupi muzikor i Komunitetit tonë me këngëtarët e mirënjohur Enver Ismaili, Sabedin Shabani dhe Lulzim e Arton Rama.Mbrëmja do të përcillet edhe nga kamerat e tv Diaspora dhe RTVZIK.

Të gjithë janë të mirëseardhur.

Hyrja është falas

Me respekt Këshilli Organizativ “Ditët e Kulturës Shqiptare në Danimarkë”