On Air
Këngë të lehta Spicy stories and relaxing sounds.
Home

Radio Antena Shqip

FM 90.2

Danimarkë

        
 • E Premte

  Këngë të lehta

  E Premte 14:30 18:00
  Now On Air
 • E Premte

  Art of Music

  E Premte 18:00 19:00
  Upcoming
 • E Premte

  Program Muzikor

  E Premte 19:00 21:00
  Upcoming
 • E Premte

  Radio Dokumentar

  E Premte 21:00 22:00
  Upcoming
 • E Premte

  Home

  E Premte 22:00 24:00
  Upcoming

Choose a day

E Hënë

 • E Hënë

  Program i Natës

  00:00 03:00
  Emision kontaktues me tema të ndryshme dhe dëshira muzikore[...]
  Read
 • E Hënë

  Këngë Zbavitëse

  03:00 06:00
  Albanian music on internet  every night!
  Read
 • E Hënë

  Abanian VIP

  06:00 09:30
  Albanian VIP!
  Read
 • E Hënë

  Këngë të vjetra qytetare

  09:30 14:00
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Hënë

  Radio Dokumentar

  14:00 16:00
  Emision dokumentar...
  Read
 • E Hënë

  Tema e Lirë

  16:00 20:00
  Emisioni realizohet nga moderatorë të ndryshëm të radios.
  Read
 • E Hënë

  Këngë të lehta

  20:00 22:15
  Albanian beautiful voices...
  Read
 • E Hënë

  Streets Of Tirana

  22:15 23:00
  The most popular albanian songs.
  Read
 • E Hënë

  Art of Music

  23:00 00:00
  Hidden secrets of  your favorite VIP unveiled for you with some chilling beats and sounds...program with Dj Beki
  Read

E Martë

 • E Martë

  Tema e Lirë

  00:00 03:00
  Emisioni realizohet nga moderatorë të ndryshëm të radios.
  Read
 • E Martë

  Program Muzikor

  03:00 04:00
  Enjoy albanian music.
  Read
 • E Martë

  Këngë Zbavitëse

  04:00 06:30
  Albanian music on internet  every night!
  Read
 • E Martë

  Good Morning Copenhagen-Ballerup

  06:30 09:00
  News, and informations from Balleerup city Copenhagen...
  Read
 • E Martë

  Historia e Mërgimtarëve

  09:00 10:00
  Emision special kushtuar mërgimtarëve të Danimarkës.
  Read
 • E Martë

  Këngë të vjetra qytetare

  10:00 12:45
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Martë

  Top Lista Shqiptare

  12:45 14:00
  L[...]
  Read
 • E Martë

  Abanian VIP

  14:00 18:00
  Albanian VIP!
  Read
 • E Martë

  Radio Dokumentar

  18:00 19:00
  Emision dokumentar...
  Read
 • E Martë

  Streets Of Tirana

  19:00 20:00
  The most popular albanian songs.
  Read
 • E Martë

  Këngë Zbavitëse

  20:00 21:00
  Albanian music on internet  every night!
  Read
 • E Martë

  Program i Natës

  22:00 00:00
  Emision kontaktues me tema të ndryshme dhe dëshira muzikore[...]
  Read

E Mërkurë

 • E Mërkurë

  Art of Music

  00:00 01:00
  Hidden secrets of  your favorite VIP unveiled for you with some chilling beats and sounds...program with Dj Beki
  Read
 • E Mërkurë

  Program me muzikë të zgjedhur

  01:00 02:30
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Albanian Music

  05:00 07:00
  Presentation from Dj Beki...
  Read
 • E Mërkurë

  Albanian Rock

  07:00 10:00
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Studio e hapur

  10:00 11:00
  Program debativ me musafirë të ndryshëm, për tema aktuale ...
  Read
 • E Mërkurë

  Këngë të vjetra qytetare

  11:00 15:45
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Mërkurë

  Streets Of Tirana

  15:45 18:00
  The most popular albanian songs.
  Read
 • E Mërkurë

  Tema e Lirë

  18:00 19:00
  Emisioni realizohet nga moderatorë të ndryshëm të radios.
  Read
 • E Mërkurë

  Program me muzikë të zgjedhur

  19:00 20:00
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Program Muzikor

  20:00 21:00
  Enjoy albanian music.
  Read
 • E Mërkurë

  Program i Natës

  21:00 22:00
  Emision kontaktues me tema të ndryshme dhe dëshira muzikore[...]
  Read
 • E Mërkurë

  Këngë Zbavitëse

  22:00 23:00
  Albanian music on internet  every night!
  Read
 • E Mërkurë

  Nostalgji

  23:30 00:00
  Emision me këngë të vjetra të zhanreve të ndyshme....
  Read

E Enjte

 • E Enjte

  Këngë Zbavitëse

  00:00 01:00
  Albanian music on internet  every night!
  Read
 • E Enjte

  Historia e Mërgimtarëve

  01:00 02:30
  Emision special kushtuar mërgimtarëve të Danimarkës.
  Read
 • E Enjte

  Program i Natës

  02:30 06:00
  Emision kontaktues me tema të ndryshme dhe dëshira muzikore[...]
  Read
 • E Enjte

  Këngë të vjetra qytetare

  06:00 08:00
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Enjte

  Good Morning Copenhagen-Ballerup

  08:00 10:00
  News, and informations from Balleerup city Copenhagen...
  Read
 • E Enjte

  Top Lista Shqiptare

  13:00 17:00
  L[...]
  Read
 • E Enjte

  Albanian Music

  17:00 21:00
  Presentation from Dj Beki...
  Read
 • E Enjte

  Nostalgji

  21:00 00:00
  Emision me këngë të vjetra të zhanreve të ndyshme....
  Read

E Premte

 • E Premte

  Streets Of Tirana

  00:00 03:00
  The most popular albanian songs.
  Read
 • E Premte

  Program i Natës

  03:00 07:00
  Emision kontaktues me tema të ndryshme dhe dëshira muzikore[...]
  Read
 • E Premte

  Muzikë Popullore

  07:00 08:00
  Program muzikor
  Read
 • E Premte

  Good Morning Copenhagen-Ballerup

  08:00 10:00
  News, and informations from Balleerup city Copenhagen...
  Read
 • E Premte

  Historia e Mërgimtarëve

  10:00 11:00
  Emision special kushtuar mërgimtarëve të Danimarkës.
  Read
 • E Premte

  Këngë të lehta

  11:00 13:00
  Albanian beautiful voices...
  Read
 • E Premte

  Studio e hapur

  13:00 14:30
  Program debativ me musafirë të ndryshëm, për tema aktuale ...
  Read
 • E Premte

  Këngë të lehta

  14:30 18:00
  Albanian beautiful voices...
  Read
 • E Premte

  Art of Music

  18:00 19:00
  Hidden secrets of  your favorite VIP unveiled for you with some chilling beats and sounds...program with Dj Beki
  Read
 • E Premte

  Program Muzikor

  19:00 21:00
  Enjoy albanian music.
  Read
 • E Premte

  Radio Dokumentar

  21:00 22:00
  Emision dokumentar...
  Read

E Shtunë

 • E Shtunë

  Muzikë Popullore

  00:00 00:30
  Program muzikor
  Read
 • E Shtunë

  Radio Dokumentar

  00:30 01:00
  Emision dokumentar...
  Read
 • E Shtunë

  Kronika e Javës

  01:05 02:00
  [...]
  Read
 • E Shtunë

  Program Muzikor

  02:00 03:00
  Enjoy albanian music.
  Read
 • E Shtunë

  Muzikë Popullore

  03:00 13:00
  Program muzikor
  Read
 • E Shtunë

  Këngë të vjetra qytetare

  13:00 15:00
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Shtunë

  Tema e Lirë

  15:00 19:00
  Emisioni realizohet nga moderatorë të ndryshëm të radios.
  Read
 • E Shtunë

  Nostalgji

  19:00 22:00
  Emision me këngë të vjetra të zhanreve të ndyshme....
  Read
 • E Shtunë

  Këngë Zbavitëse

  22:00 00:00
  Albanian music on internet  every night!
  Read

E Diel

 • E Diel

  Program i Natës

  00:00 07:00
  Emision kontaktues me tema të ndryshme dhe dëshira muzikore[...]
  Read
 • E Diel

  Albanian Music

  07:00 08:30
  Presentation from Dj Beki...
  Read
 • E Diel

  Studio e hapur

  08:30 09:00
  Program debativ me musafirë të ndryshëm, për tema aktuale ...
  Read
 • E Diel

  Albanian Rock

  09:00 12:00
  [...]
  Read
 • E Diel

  Program Muzikor

  12:00 17:00
  Enjoy albanian music.
  Read
 • E Diel

  Nostalgji

  17:00 21:00
  Emision me këngë të vjetra të zhanreve të ndyshme....
  Read
 • E Diel

  Abanian VIP

  21:00 22:30
  Albanian VIP!
  Read
 • E Diel

  Historia e Mërgimtarëve

  22:30 23:00
  Emision special kushtuar mërgimtarëve të Danimarkës.
  Read
 • E Diel

  Streets Of Tirana

  23:00 00:00
  The most popular albanian songs.
  Read

Specific Day

 • Specific Day

  Këngë Zbavitëse

  00:00 01:00
  Albanian music on internet  every night!
  Read
 • Specific Day

  Program me muzikë të zgjedhur

  01:00 02:00
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Këngë të vjetra qytetare

  02:00 03:00
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • Specific Day

  Art of Music

  03:00 05:20
  Hidden secrets of  your favorite VIP unveiled for you with some chilling beats and sounds...program with Dj Beki
  Read
 • 05:20 08:00
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Good Morning Copenhagen-Ballerup

  08:00 09:00
  News, and informations from Balleerup city Copenhagen...
  Read
 • Specific Day

  Albanian Rock

  09:00 10:00
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Top Lista Shqiptare

  10:00 15:00
  L[...]
  Read
 • Specific Day

  Studio e hapur

  15:00 18:00
  Program debativ me musafirë të ndryshëm, për tema aktuale ...
  Read
 • Specific Day

  Abanian VIP

  18:00 20:30
  Albanian VIP!
  Read
 • 20:30 21:30
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Historia e Mërgimtarëve

  21:30 00:00
  Emision special kushtuar mërgimtarëve të Danimarkës.
  Read

no responses. 10. januar 2019 admin

Borgmesteren i studiet

Borgmesteren i studiet

Kære Lyttere Da Radio Antena sender i Ballerup kommune og, som en del af den programflade, som radioen skal opfylde ifølge programbeskrivelsen. Har vi søndag d.13.01.2019 […]

Read

no responses. 14. oktober 2018 admin

NJOFTIM

NJOFTIM

Aktivitetet e organizimit “Ditët e Kulturës Shqiptare” fillojnë me mbrëmjen kulturore që do të mbahet të shtunën më 20 tetor 2018 duke filluar nga ora 18.3o […]

Read

no responses. 8. oktober 2018 admin

Radio Antena Lajm

Radio Antena Lajm

Me leje nga  Ministria e kulturës në danimarkë,  Radio Antena është e licencuar që edhe në dhjetë vitet e ardhshme të transmetoj programe në gjuhën shqipe, […]

Read