On Air
Këngë Zbavitëse Antena 90.2 Fm
Home

Thirrje për Antarësi

23 februar 2019 Radio Antena


Radio Antena, është radio jo fitimpruese që transmeton programe në gjuhën shqipe me mbështëtje dhe finansim të Ministrisë së Kulturës dhe Qeverisë Daneze. Antarësia e mërgimtarëve që jetojnë dhe punojnë në danimarkë është 50 kr. në vit.

Nëse dëshironi të jeni antarë në Radio Antena këtë mund ta bëni me MOBIL PAY