On Air
Këngë Zbavitëse Antena 90.2 Fm
Home
Radio Antena  Sender hver søndag fra 00.oo til 03.oo og fra 17.oo til mandag 05.00
 På FM 90.2
antena@live.dk

Vores studie ligger på Torvevej 29,  2740 Skovlunde

Danmark

        
 • E Hënë

  Këngë Zbavitëse

  E Hënë 03:00 06:00
  Now On Air
 • E Hënë

  Abanian VIP

  E Hënë 06:00 09:30
  Upcoming
 • E Hënë

  Këngë të vjetra qytetare

  E Hënë 09:30 14:00
  Upcoming
 • E Hënë

  Radio Dokumentar

  E Hënë 14:00 16:00
  Upcoming
 • E Hënë

  Tema e Lirë

  E Hënë 16:00 20:00
  Upcoming
 • E Hënë

  Këngë të lehta

  E Hënë 20:00 22:15
  Upcoming

Choose a day

E Hënë

 • E Hënë

  Program i Natës

  00:00 03:00
  Emision kontaktues me tema të ndryshme dhe dëshira muzikore[...]
  Read
 • E Hënë

  Këngë Zbavitëse

  03:00 06:00
  Albanian music on internet  every night!
  Read
 • E Hënë

  Abanian VIP

  06:00 09:30
  Albanian VIP!
  Read
 • E Hënë

  Këngë të vjetra qytetare

  09:30 14:00
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Hënë

  Radio Dokumentar

  14:00 16:00
  Emision dokumentar...
  Read
 • E Hënë

  Tema e Lirë

  16:00 20:00
  Emisioni realizohet nga moderatorë të ndryshëm të radios.
  Read
 • E Hënë

  Këngë të lehta

  20:00 22:15
  Albanian beautiful voices...
  Read
 • E Hënë

  Streets Of Tirana

  22:15 23:00
  The most popular albanian songs.
  Read
 • E Hënë

  Art of Music

  23:00 00:00
  Hidden secrets of  your favorite VIP unveiled for you with some chilling beats and sounds...program with Dj Beki
  Read

E Martë

 • E Martë

  Tema e Lirë

  00:00 03:00
  Emisioni realizohet nga moderatorë të ndryshëm të radios.
  Read
 • E Martë

  Program Muzikor

  03:00 04:00
  Enjoy albanian music.
  Read
 • E Martë

  Këngë Zbavitëse

  04:00 06:30
  Albanian music on internet  every night!
  Read
 • E Martë

  Good Morning Copenhagen-Ballerup

  06:30 09:00
  News, and informations from Balleerup city Copenhagen...
  Read
 • E Martë

  Historia e Mërgimtarëve

  09:00 10:00
  Emision special kushtuar mërgimtarëve të Danimarkës.
  Read
 • E Martë

  Këngë të vjetra qytetare

  10:00 12:45
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Martë

  Top Lista Shqiptare

  12:45 14:00
  L[...]
  Read
 • E Martë

  Abanian VIP

  14:00 18:00
  Albanian VIP!
  Read
 • E Martë

  Radio Dokumentar

  18:00 19:00
  Emision dokumentar...
  Read
 • E Martë

  Streets Of Tirana

  19:00 20:00
  The most popular albanian songs.
  Read
 • E Martë

  Këngë Zbavitëse

  20:00 21:00
  Albanian music on internet  every night!
  Read
 • E Martë

  Program i Natës

  22:00 00:00
  Emision kontaktues me tema të ndryshme dhe dëshira muzikore[...]
  Read

E Mërkurë

 • E Mërkurë

  Art of Music

  00:00 01:00
  Hidden secrets of  your favorite VIP unveiled for you with some chilling beats and sounds...program with Dj Beki
  Read
 • E Mërkurë

  Program me muzikë të zgjedhur

  01:00 02:30
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Albanian Music

  05:00 07:00
  Presentation from Dj Beki...
  Read
 • E Mërkurë

  Albanian Rock

  07:00 10:00
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Studio e hapur

  10:00 11:00
  Program debativ me musafirë të ndryshëm, për tema aktuale ...
  Read
 • E Mërkurë

  Këngë të vjetra qytetare

  11:00 15:45
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Mërkurë

  Streets Of Tirana

  15:45 18:00
  The most popular albanian songs.
  Read
 • E Mërkurë

  Tema e Lirë

  18:00 19:00
  Emisioni realizohet nga moderatorë të ndryshëm të radios.
  Read
 • E Mërkurë

  Program me muzikë të zgjedhur

  19:00 20:00
  [...]
  Read
 • E Mërkurë

  Program Muzikor

  20:00 21:00
  Enjoy albanian music.
  Read
 • E Mërkurë

  Program i Natës

  21:00 22:00
  Emision kontaktues me tema të ndryshme dhe dëshira muzikore[...]
  Read
 • E Mërkurë

  Këngë Zbavitëse

  22:00 23:00
  Albanian music on internet  every night!
  Read
 • E Mërkurë

  Nostalgji

  23:30 00:00
  Emision me këngë të vjetra të zhanreve të ndyshme....
  Read

E Enjte

 • E Enjte

  Këngë Zbavitëse

  00:00 01:00
  Albanian music on internet  every night!
  Read
 • E Enjte

  Historia e Mërgimtarëve

  01:00 02:30
  Emision special kushtuar mërgimtarëve të Danimarkës.
  Read
 • E Enjte

  Program i Natës

  02:30 06:00
  Emision kontaktues me tema të ndryshme dhe dëshira muzikore[...]
  Read
 • E Enjte

  Këngë të vjetra qytetare

  06:00 08:00
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Enjte

  Good Morning Copenhagen-Ballerup

  08:00 10:00
  News, and informations from Balleerup city Copenhagen...
  Read
 • E Enjte

  Top Lista Shqiptare

  13:00 17:00
  L[...]
  Read
 • E Enjte

  Albanian Music

  17:00 21:00
  Presentation from Dj Beki...
  Read
 • E Enjte

  Nostalgji

  21:00 00:00
  Emision me këngë të vjetra të zhanreve të ndyshme....
  Read

E Premte

 • E Premte

  Streets Of Tirana

  00:00 03:00
  The most popular albanian songs.
  Read
 • E Premte

  Program i Natës

  03:00 07:00
  Emision kontaktues me tema të ndryshme dhe dëshira muzikore[...]
  Read
 • E Premte

  Muzikë Popullore

  07:00 08:00
  Program muzikor
  Read
 • E Premte

  Good Morning Copenhagen-Ballerup

  08:00 10:00
  News, and informations from Balleerup city Copenhagen...
  Read
 • E Premte

  Historia e Mërgimtarëve

  10:00 11:00
  Emision special kushtuar mërgimtarëve të Danimarkës.
  Read
 • E Premte

  Këngë të lehta

  11:00 13:00
  Albanian beautiful voices...
  Read
 • E Premte

  Studio e hapur

  13:00 14:30
  Program debativ me musafirë të ndryshëm, për tema aktuale ...
  Read
 • E Premte

  Këngë të lehta

  14:30 18:00
  Albanian beautiful voices...
  Read
 • E Premte

  Art of Music

  18:00 19:00
  Hidden secrets of  your favorite VIP unveiled for you with some chilling beats and sounds...program with Dj Beki
  Read
 • E Premte

  Program Muzikor

  19:00 21:00
  Enjoy albanian music.
  Read
 • E Premte

  Radio Dokumentar

  21:00 22:00
  Emision dokumentar...
  Read
 • E Premte

  Albanian Rock

  22:00 00:00
  [...]
  Read

E Shtunë

 • E Shtunë

  Muzikë Popullore

  00:00 00:30
  Program muzikor
  Read
 • E Shtunë

  Radio Dokumentar

  00:30 01:00
  Emision dokumentar...
  Read
 • E Shtunë

  Kronika e Javës

  01:05 02:00
  [...]
  Read
 • E Shtunë

  Program Muzikor

  02:00 03:00
  Enjoy albanian music.
  Read
 • E Shtunë

  Muzikë Popullore

  03:00 13:00
  Program muzikor
  Read
 • E Shtunë

  Këngë të vjetra qytetare

  13:00 15:00
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • E Shtunë

  Tema e Lirë

  15:00 19:00
  Emisioni realizohet nga moderatorë të ndryshëm të radios.
  Read
 • E Shtunë

  Nostalgji

  19:00 22:00
  Emision me këngë të vjetra të zhanreve të ndyshme....
  Read
 • E Shtunë

  Këngë Zbavitëse

  22:00 00:00
  Albanian music on internet  every night!
  Read

E Diel

 • E Diel

  Program i Natës

  00:00 07:00
  Emision kontaktues me tema të ndryshme dhe dëshira muzikore[...]
  Read
 • E Diel

  Albanian Music

  07:00 08:30
  Presentation from Dj Beki...
  Read
 • E Diel

  Studio e hapur

  08:30 09:00
  Program debativ me musafirë të ndryshëm, për tema aktuale ...
  Read
 • E Diel

  Albanian Rock

  09:00 12:00
  [...]
  Read
 • E Diel

  Program Muzikor

  12:00 17:00
  Enjoy albanian music.
  Read
 • E Diel

  Nostalgji

  17:00 21:00
  Emision me këngë të vjetra të zhanreve të ndyshme....
  Read
 • E Diel

  Abanian VIP

  21:00 22:30
  Albanian VIP!
  Read
 • E Diel

  Historia e Mërgimtarëve

  22:30 23:00
  Emision special kushtuar mërgimtarëve të Danimarkës.
  Read
 • E Diel

  Streets Of Tirana

  23:00 00:00
  The most popular albanian songs.
  Read

Specific Day

 • Specific Day

  Këngë Zbavitëse

  00:00 01:00
  Albanian music on internet  every night!
  Read
 • Specific Day

  Program me muzikë të zgjedhur

  01:00 02:00
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Këngë të vjetra qytetare

  02:00 03:00
  Për disponimin tuaj...
  Read
 • Specific Day

  Art of Music

  03:00 05:20
  Hidden secrets of  your favorite VIP unveiled for you with some chilling beats and sounds...program with Dj Beki
  Read
 • 05:20 08:00
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Good Morning Copenhagen-Ballerup

  08:00 09:00
  News, and informations from Balleerup city Copenhagen...
  Read
 • Specific Day

  Albanian Rock

  09:00 10:00
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Top Lista Shqiptare

  10:00 15:00
  L[...]
  Read
 • Specific Day

  Studio e hapur

  15:00 18:00
  Program debativ me musafirë të ndryshëm, për tema aktuale ...
  Read
 • Specific Day

  Abanian VIP

  18:00 20:30
  Albanian VIP!
  Read
 • 20:30 21:30
  [...]
  Read
 • Specific Day

  Historia e Mërgimtarëve

  21:30 00:00
  Emision special kushtuar mërgimtarëve të Danimarkës.
  Read

no responses. 23. februar 2019 admin

Thirrje për Antarësi

Thirrje për Antarësi

Radio Antena, është radio jo fitimpruese që transmeton programe në gjuhën shqipe me mbështëtje dhe finansim të Ministrisë së Kulturës dhe Qeverisë Daneze. Antarësia e mërgimtarëve […]

Read

no responses. 23. februar 2019 admin

Ambasada e Shqipërisë në Danimarkë njofton

Ambasada e Shqipërisë në Danimarkë njofton

Më datat 28 shkurt, 1 dhe 2 mars 2019, në përvjetorin e 575-të të Lidhjes së Lezhës, Diaspora shqiptare do të mblidhet në Samitin e saj […]

Read

no responses. 23. februar 2019 admin

Takim i Ministrit për Diasporën i R. së Maqedonisë Veriore me diasporën nga Danimarka

Takim i Ministrit për Diasporën i R. së Maqedonisë Veriore me diasporën nga Danimarka

Nga Bardhyl Islami www.aktuale.dk Ministri për Diasporën i R. së Maqedonisë Veriore z. Edmond Ademi i shoqëruar nga drejtori i Agjencionit për Migracion i R.M.V. z. […]

Read

no responses. 23. februar 2019 admin

Kamp Sportiv Veror vetëm për fëmijët e mërgimtarëve

Kamp Sportiv Veror vetëm për fëmijët e mërgimtarëve

Të nderuar mërgimtarë. Agjencioni për Migracion i R. së Maqedonisë Veriore do të mbajë Kamp Sportiv Veror vetëm për fëmijët e mërgimtarëve – “Strugë 2019”. Rregjistro […]

Read

no responses. 23. februar 2019 admin

Thirrje publike nga Ministria për Diasporën e R.M.V

Thirrje publike nga Ministria për Diasporën e R.M.V

Ju njoftojmë se Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë Veriore ka shpallë Thirrje publike për të aplikuar me projekte për persona juridikë dhe […]

Read

no responses. 23. februar 2019 admin

Shkolla Verore për fëmijët e mërgimtarëve

Shkolla Verore për fëmijët e mërgimtarëve

Të nderuar mërgimtarë! Agjencioni për Migracion i R. së Maqedonisë së Veriut, organizon Shkollë Verore për mësimin e gjuhës amtare (maqedonisht dhe shqip) që u dedikohet […]

Read

no responses. 25. januar 2019 admin

Musfair në Studio

Musfair në Studio

Read

no responses. 19. januar 2019 admin

Studio e Hapur

Studio e Hapur

20 janar në ora 17.30 në emisionin Studio e Hapur të radios Antena  në 90.2 FM do të dëgjoni bisedën me z. Sulejman Abazi,  kryetar i  […]

Read

no responses. 10. januar 2019 admin

Borgmesteren i studiet

Borgmesteren i studiet

Kære Lyttere Da Radio Antena sender i Ballerup kommune og, som en del af den programflade, som radioen skal opfylde ifølge programbeskrivelsen. Har vi søndag d.13.01.2019 […]

Read

no responses. 14. oktober 2018 admin

NJOFTIM

NJOFTIM

Aktivitetet e organizimit “Ditët e Kulturës Shqiptare” fillojnë me mbrëmjen kulturore që do të mbahet të shtunën më 20 tetor 2018 duke filluar nga ora 18.3o […]

Read